PIZZA WITH LOVE

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza with Love. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 8:10 Pizza was droog en koud. Alsof ik restjes heb gekregen. En ik heb mijn drinken niet ontvangen. Ik moest een tikkie sturen voor mijn drinken, maar ik kon ze niet eens bereiken.
11 jul 2024 om 5:46 Eten is nooit gekomen heb 3 uur zitten wachten heel belachelijk dit
2 jul 2024 om 5:16 KANKER 2uur en 30 minuten gewacht op me kanker bestelling kk domme vluchteling die opneemt kheb m bang gemaakt toen is die snel gekomen zehma 2 minuten heletijd k heb kk lang gewacht kk vluchteling kan geen nederlands kheb kk buikpijn sluit HET LAND
29 jun 2024 om 10:00 Pasta was smaakloos
26 jun 2024 om 14:20 Nooit meer, hoe ken je nou een pizza fungi verpesten. diepvriespizza zou lekkerder zijn dan deze rotzooi wat ze durven te brengen..
18 jun 2024 om 4:24 Verkeerde drinken, koude pizza Vriendelijk bezorger
17 jun 2024 om 11:57 Kut ze zijn helemaal niet op komen dagen
15 jun 2024 om 11:08 Crispy kapsalon genomen: kip smaakte oud en droog! Uit voorzorg niet gegeten.. friet was oud en smaakte tering vies. Pasta kip, zelfde stukjes kip smaakte ook niet lekker. Zonde van je geld, weggegooid en Hallo voedselvergiftiging
9 jun 2024 om 16:06 2 uur later en had nog geen eten! Gebeld om te annuleren en ze kwamen het toch brengen. Hartstikke slecht!
4 jun 2024 om 11:18 Pizza was helemaal KOUD, de rest van het eten was wel goed en lekker maar dan konden we niet sammen eten zoals het gepland was dat was wel jammer
4 jun 2024 om 0:04 Had friet besteld er zat bijna niks in. Heb het verkeerde broodje hamburger gekregen en heb hun daarna gebeld toen hebben ze een nieuwe gebracht. Het was weer verkeerd. Heb met hun gesproken via WhatsApp en ze behandelen hun fouten niet correct.
3 jun 2024 om 22:20 bestelling is niet geleverd en ze nemen ook de telefoon niet op. schandalig.